Overnatting

Det er inngått avtaler om rabatterte priser på overnatting i tidsrommet 4.-11. juli 2015 med våre samarbeidspartnere Scandic, Radisson og Norske Vandrerhjem (Hihostels). Se linker til høyre for spesifiserte priser.

Scandic tilbyr gode priser på overnatting på Scandic Helsfyr. Scandic Helsfyr har gratis parkering og det tar 7 minutter med T-banene til sentrum, og 6 minutter med T-bane # 2 til Tveita, som er de holdeplassene som er i gangavstand til Oppsal Arena. T-bane. Flybussen og bussholdeplass er 3 minutter gange fra hotellet. Buss # 76 går fra Helsfyr til Oppsal/Trasop.

Radisson Blu & Park Inn by Radisson Hotel & Conference Centre Oslo Alna tilbyr gode priser på standard rom for 1 – 2 personer, med muligheter for å oppgradere fra Park Inn til Radisson Blu for de som ønsker det. Hotellet ligger 200 meter fra Trosterud T-banestasjon hvor linje # 1 og # 2  på T-banen  går direkte til til Tveita og Oslo sentrum, banen går hvert 7. minutt. Buss # 79 går fra Haugerud T-bane stasjon til Oppsal/Trasop. Flybussen stopper rett utenfor hotellet på vei til Gardermoen og man får 25% avslag som hotellgjest. Radisson tilbyr gratis parkering til alle deltakere i NM i sjakk.

Norske Vandrerhjem tilbyr gode priser på overnatting på Oslo Central (Kongens gt 7) i Oslo sentrum, samt på Haraldsheim på Grefsen i Oslo. På Haraldsheim er det også mulighet for de som bruker bobil til å leie oppstillingsplass.

Det er stengt for kommentarer.